Sportmagazin

Labda-Labda.blog

Labda-Labda.blog

A világ legdrágább játékosa ismét az Álmok színházában léphet pályára

Manchester United - Southampton a figyelmünk középpontjában

2016. augusztus 18. - piritoskenyer

 

13882568_933007826826952_7686155326004087398_n.jpg

A kép a játékos facebook oldaláról került felhasználásra

A második forduló következik az angol labdarúgó bajnokság, azaz a Premier League küzdelmeiben. Pénteken indul útjára a labda, szombaton 7 találkozót, vasárnap 2 összecsapást rendeznek. Figyelmünk középpontjában a Manchester United - Southampton mérkőzés.

Manchester United - Southampton 08.18. 21:00
  • Péntek este kerül sor erre a mérkőzésre, melyen valószínűleg bemutatkozik régi-új klubjában a futballvilág legdrágábban átigazolt játékosa, Paul Pogba. A 105 millió euróba kerülő "player", aki szokásához méltón a közösségi médiában osztotta meg új hajkölteményét, az első fordulóban az Olaszországból áthozott eltiltása miatt nem játszhatott, péntek este azonban ott lehet a pályán, amennyiben Jose Mourinho menedzser lehetőséget ad neki.
  • A "Special One" első bajnoki fellépésére készül a "vörös ördögök" mestereként az Old Trafford-on, hozzá  hasonlóan Ibrahimovic, Bailly és Mkhitaryan is bemutatkozhat a hazai publikumnak. Jó hír még a csapat szimpatizánsai számára, hogy Chris Smalling felépült sérüléséből. Mourinho elégedett lehet jelenlegi keretével, nem is szeret más klubok játékosairól beszélni, de sejtelmesen fogalmazva hozzátette, az átigazolási piac augusztus 31-ig nyitva áll. 
  • A bajnoki nyitányon a manchester-i alakulat a Bournemouth otthonában diadalmaskodott 3 találatig jutva, sorrendben Mata, Rooney és Ibrahimovic góljával, de a szépítésre még futotta a hazaiak erejéből, a vége 1:3 lett. Szép idénykezdet ez így, ugyanis a Community Shield, azaz az angol szuperkupa megnyerése is sikerült a gárdának. 
  • A "szentek" az elmúlt héten hazai pályán ugyan hátrányba kerültek a Watford ellenében, a második félidőben egalizálni tudták az eredményt és 1:1-es döntetlent értek el Claude Puel fiai. A csapat nyáron megvált a Mane, Pelle, Wanyama triótól és véleményem szerint az érkezők (pl. Höjbjerg, Redmond) nem lesznek képesek pótolni a távozó játékerőt, de majd meglátjuk mire lesz elég ez a csapat az idényben.

 

  • Az előző kettő, Old Trafford-on megrendezett találkozót a vendégek nyerték 0:1-re, így van miért visszavágniuk a házigazdáknak. Érdekes és szoros összecsapás várható, melyen valószínűleg arra is választ kapunk, hogy Mourinho mester milyen szerepkörben képzeli el a nyár legnagyobbat szóló átigazolásának főszereplőjét, Paul Pogba-t. Kíváncsian várom a találkozót, melyet Magyarországon a közvetítési jogokat birtokló csatorna, a Spíler TV nevű adó is műsorára tűz.
Tipp: Hazai győzelem fog születni és a ManUtd kapott gól nélkül zárja a találkozót (2:0, 1:0)
Írta: piritoskenyer

A bejegyzés trackback címe:

https://labda-labda.blog.hu/api/trackback/id/tr3210426276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása